Site Overlay

Reacties van lezers

Via het contactformulier krijg ik leuke berichten van lezers binnen. Dank jullie wel!

Wat een super spannend en goed verhaal. Ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen 🤩.
Ik kan niet wachten op deel 2.
Dank je wel voor dit geweldige verhaal.
– Angelique
Vanaf de eerste pagina een boeiend en spannend verhaal. Je wilt het inderdaad in een keer uitlezen. Ben nu al benieuwd hoe het verder gaat!
– AM
Dit is een boek dat je pakt en niet meer loslaat. Ik wilde blijven lezen! De personages zijn realistisch en herkenbaar, en ik hoop dat er meer boeken van komen.
– Kim
Ik vind jouw schrijfstijl heel erg prettig. Het boek boeit me meteen vanaf de 1e regel. Ik kijk met verlangen uit naar het vervolg! Dit verhaal zou volgens mij trouwens prima verfilmd kunnen worden.
– Maria
Fantastisch om weer opnieuw weg te zwijmelen bij een vampierverhaal met een twist! Hij past perfect thuis tussen de andere toppers op mijn fantasie-plank. Je schrijfstijl is lekker luchtig en het boek blijft pakken. Ik mag met trots zeggen dat ik dit boek van de vroege beginselen vorm heb zien krijgen en heb zien groeien tot dit heerlijke eindresultaat. Een zeer indrukwekkende prestatie!
– Ayla
Een spannend boek vanaf het begin tot aan het einde. En inderdaad geen einde van het verhaal. Knap hoor hoe het geschreven is en heel veel succes met het vervolg.
– José
Het is een heel spannend boek. Nog nooit een boek van dit genre gelezen, maar als dit representatief is dan ga ik ze zeker vaker lezen. Kijk uit naar je volgende boek. 
– Thea
Op Castlefest vertelde je me dat dit boek richting Twilight was maar dan beter geschreven en ik denk dat je je boek daarmee veel tekort doet!
Super leuk verhaal en ontzettend fijn geschreven met karakters die wel logisch reageren (zover je logisch kan reageren op een vriend die af en toe een slokje bloed wil 😉). Nergens heb ik met een zucht wat bladzijdes doorgebladerd (waar dat bij Twilight toch wel veel gebeurd is door mij), omdat er weer een onzinnig Bella-ik-kan-niet-zonder-hem of een Edward-ik-walg-van-mezelf-maar-ben-graag-bij-haar donderbui door de bladzijdes woede.
Dit is gewoon een heerlijke guilty pleasure die je in een ruk moet uitlezen (en het was mij bijna gelukt in een dag).
– Hanneke
Vandaag ben ik bij je langs geweest op comic con en heb ik jouw boek gekocht. We hebben het even gehad over Vampire Academy en natuurlijk over jouw boek.
Ik ben vandaag meteen begonnen met lezen en ik wilde je graag laten weten dat ik het tot nu toe echt een heel leuk boek vind. Ik ben nog maar op pagina 57, maar het leest zo weg. Ik kijk al uit naar deel 2 en 3! 
– Michelle (een nieuwe fan 😉)
Ook ik heb het boek in binnen één dag uitgelezen, ook al is het vrij lang. Ik kon er gewoon niet mee stoppen, het is super goed geschreven en blijft altijd spannend! Nu moet ik helaas nog veel te lang op het vervolg wachten terwijl ik er liever meteen mee will beginnen 😉. Ik heb al een heleboel Fantasy boeken gelezen en deze kan er gewoon naast!
– Leonie
Wat een tof boek! Spannend en interessant vanaf de eerste bladzijde! Kan niet wachten op het volgende deel! ❤
– Lorena
Echt een fantastisch boek, met veel plezier gelezen en dan die cliff hanger aan het eind. Door mijn werk als vloerenlegger zijn wij vaak op de universiteit en Radboud ziekenhuis te vinden. Dus waar het verhaal zich afspeelt kan ik helemaal voor de geest halen in Nijmegen. Nu boek 2 besteld en dan met smart op deel 3 wachten.
– Arjan
Met veel plezier heb ik “Verlangen” en “Onrust” gelezen. Beide boeken zijn zo meeslepend geschreven, dat ik ze in één ruk uit had. Ik kan niet wachten om aan het laatste deel van deze fijne trilogie te beginnen.
– Maria
Op aanraden van een vriendin ben ik begonnen met jouw boeken te lezen. Eenmaal begonnen kon ik niet stoppen met lezen. In een paar dagen had ik deel 1 en 2 uit. Het verhaal is spannend, romantisch en meeslepend. Lijkt het op Twilight? Nee totaal niet, jouw boeken vind ik vele malen beter geschreven. Je wordt door de vlotte schrijfstijl meteen het verhaal in meegenomen. De FantasyWereld heeft er een talent bij. Ik wacht met spanning op deel 3!!
– Antoinette
Zondagavond had ik Verlangen uitgelezen en toen moest ik eerst een hele dag werken voor ik aan Onrust kon beginnen! Deze strijd zette zich de rest van de week voort, waar ik telkens het liefst op de bank gekropen was met mijn boek moest ik iedere dag eerst werken voordat ik weer een stukje kon lezen. Donderdagavond was het nog 30 pagina’s te gaan en toen sloeg de realisatie toe… hierna is het weer op!! Maar zondag moest en zou ik hem toch uitlezen en oef… wat een einde weer!
Net als Verlangen is Onrust een boek dat je het liefst in een keer wil uitlezen! En Charlotte nodigt daartoe ook uit, door het verhaal in nog een hogere versnelling te zetten! Het avontuur van Alex en Danielle wordt alleen maar spannender en iedere keer wanneer je denkt dat je weet waar het heen gaat… gooit Charlotte een nieuwe twist in het verhaal. Het is imo echt een opbouw boek, waar veel lijntjes worden uitgezet die in boek 3 onthult zullen worden (vermoed ik 😉 )!
Ik heb van Charlotte gehoord dat boek 3 mogelijk al in de zomer onthult zal worden en dat kan niet snel genoeg zijn voor mij, ben super benieuwd waar het verhaal heen gaat!
– Hanneke