Site Overlay

Reacties van lezers

Via het contactformulier krijg ik leuke berichten van lezers binnen. Dank jullie wel!

* Verbonden *

Hoi Charlotte. Met veel plezier heb ik ook je nieuwe thriller ‘Verbonden’ gelezen. Ik zat meteen vanaf de eerste regel in het spannende verhaal en dit bleef zo tot het einde. En wat een ontknoping. Geweldig!
Ik had het boek in drie dagen uit en val nu in een gat. Je hebt echt een hele fijne schrijfstijl en als trouwe fan kan ik niet wachten tot er een vijfde boek van je uitkomt.
– Marja
Weer een perfect boek gekregen voor mijn verjaardag. Je nieuwste boek “Verbonden”. Ik zou dit boek tot mijn vakantie bewaren, maar binnen een week na mijn verjaardag heb ik het gelezen. Ik kon het niet laten liggen.
Het heeft “alles”, wat ik daarmee bedoel is spanning, angst, romantiek, onvoorspelbaarheid, enz. Het is gedeeltelijk fantasie.
Een heerlijk boek om te lezen als je van thrillers houdt.
– Marga

* Verlangen / Onrust / Wanhoop *

Wat een super spannend en goed verhaal. Ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen 🤩.
Ik kan niet wachten op deel 2.
Dank je wel voor dit geweldige verhaal.
– Angelique
Vanaf de eerste pagina een boeiend en spannend verhaal. Je wilt het inderdaad in een keer uitlezen. Ben nu al benieuwd hoe het verder gaat!
– AM
Dit is een boek dat je pakt en niet meer loslaat. Ik wilde blijven lezen! De personages zijn realistisch en herkenbaar, en ik hoop dat er meer boeken van komen.
– Kim
Ik vind jouw schrijfstijl heel erg prettig.
Het boek boeit me meteen vanaf de 1e regel.
Ik kijk met verlangen uit naar het vervolg!
Dit verhaal zou volgens mij trouwens prima verfilmd kunnen worden.
– Maria
Fantastisch om weer opnieuw weg te zwijmelen bij een vampierverhaal met een twist! Hij past perfect thuis tussen de andere toppers op mijn fantasie-plank.
Je schrijfstijl is lekker luchtig en het boek blijft pakken.
Ik mag met trots zeggen dat ik dit boek van de vroege beginselen vorm heb zien krijgen en heb zien groeien tot dit heerlijke eindresultaat. Een zeer indrukwekkende prestatie!
– Ayla
Een spannend boek vanaf het begin tot aan het einde.
En inderdaad geen einde van het verhaal.
Knap hoor hoe het geschreven is en heel veel succes met het vervolg.
– José

Het is een heel spannend boek. Nog nooit een boek van dit genre gelezen, maar als dit representatief is dan ga ik ze zeker vaker lezen.
Kijk uit naar je volgende boek.
– Thea
Op Castlefest vertelde je me dat dit boek richting Twilight was maar dan beter geschreven en ik denk dat je je boek daarmee veel tekort doet!
Super leuk verhaal en ontzettend fijn geschreven met karakters die wel logisch reageren (zover je logisch kan reageren op een vriend die af en toe een slokje bloed wil 😉). Nergens heb ik met een zucht wat bladzijdes doorgebladerd (waar dat bij Twilight toch wel veel gebeurd is door mij), omdat er weer een onzinnig Bella-ik-kan-niet-zonder-hem of een Edward-ik-walg-van-mezelf-maar-ben-graag-bij-haar donderbui door de bladzijdes woede.
Dit is gewoon een heerlijke guilty pleasure die je in een ruk moet uitlezen (en het was mij bijna gelukt in een dag).
– Hanneke
Vandaag ben ik bij je langs geweest op comic con en heb ik jouw boek gekocht. We hebben het even gehad over Vampire Academy en natuurlijk over jouw boek.
Ik ben vandaag meteen begonnen met lezen en ik wilde je graag laten weten dat ik het tot nu toe echt een heel leuk boek vind. Ik ben nog maar op pagina 57, maar het leest zo weg.
Ik kijk al uit naar deel 2 en 3!
– Michelle (een nieuwe fan 😉)
Ook ik heb het boek in binnen één dag uitgelezen, ook al is het vrij lang. Ik kon er gewoon niet mee stoppen, het is super goed geschreven en blijft altijd spannend! Nu moet ik helaas nog veel te lang op het vervolg wachten terwijl ik er liever meteen mee will beginnen 😉.
Ik heb al een heleboel Fantasy boeken gelezen en deze kan er gewoon naast!
– Leonie
Wat een tof boek! Spannend en interessant vanaf de eerste bladzijde! Kan niet wachten op het volgende deel! ❤
– Lorena
Echt een fantastisch boek, met veel plezier gelezen en dan die cliff hanger aan het eind. Door mijn werk als vloerenlegger zijn wij vaak op de universiteit en Radboud ziekenhuis te vinden. Dus waar het verhaal zich afspeelt kan ik helemaal voor de geest halen in Nijmegen.
Nu boek 2 besteld en dan met smart op deel 3 wachten.
– Arjan
Met veel plezier heb ik “Verlangen” en “Onrust” gelezen. Beide boeken zijn zo meeslepend geschreven, dat ik ze in één ruk uit had. Ik kan niet wachten om aan het laatste deel van deze fijne trilogie te beginnen.
– Maria
Op aanraden van een vriendin ben ik begonnen met jouw boeken te lezen. Eenmaal begonnen kon ik niet stoppen met lezen. In een paar dagen had ik deel 1 en 2 uit. Het verhaal is spannend, romantisch en meeslepend. Lijkt het op Twilight? Nee totaal niet, jouw boeken vind ik vele malen beter geschreven. Je wordt door de vlotte schrijfstijl meteen het verhaal in meegenomen. De FantasyWereld heeft er een talent bij. Ik wacht met spanning op deel 3!!
– Antoinette
Zondagavond had ik “Verlangen” uitgelezen en toen moest ik eerst een hele dag werken voor ik aan “Onrust” kon beginnen! Deze strijd zette zich de rest van de week voort, waar ik telkens het liefst op de bank gekropen was met mijn boek moest ik iedere dag eerst werken voordat ik weer een stukje kon lezen. Donderdagavond was het nog 30 pagina’s te gaan en toen sloeg de realisatie toe… hierna is het weer op!! Maar zondag moest en zou ik hem toch uitlezen en oef… wat een einde weer!
Net als “Verlangen” is “Onrust” een boek dat je het liefst in een keer wil uitlezen! En Charlotte nodigt daartoe ook uit, door het verhaal in nog een hogere versnelling te zetten! Het avontuur van Alex en Danielle wordt alleen maar spannender en iedere keer wanneer je denkt dat je weet waar het heen gaat… gooit Charlotte een nieuwe twist in het verhaal. Het is imo echt een opbouw boek, waar veel lijntjes worden uitgezet die in boek 3 onthult zullen worden (vermoed ik 😉 )!
Ik heb van Charlotte gehoord dat boek 3 mogelijk al in de zomer onthult zal worden en dat kan niet snel genoeg zijn voor mij, ben super benieuwd waar het verhaal heen gaat!
– Hanneke
Wat een fijne schrijfstijl heb jij. De eerste twee boeken, “Verlangen” en “Onrust”, waren, per deel, binnen een dag uitgelezen. Dat kwam omdat ik deze boeken meegenomen had op vakantie. Heerlijk, niet gestoord worden door dingen die moeten gebeuren, maar je helemaal inleven in het verhaal. Dan kun je gewoon niet stoppen en wil je het hele boek uit lezen. Het derde deel, “Wanhoop”, had ik gekocht om het in de komende vakantie te lezen, maar ik kon het niet laten liggen. Heb het in twee middagen uitgelezen. Met recht een boek dat boeit en heel moeilijk weg te leggen is als je “verplicht” andere dingen moet doen. Ik kijk uit naar een volgend boek van je, dan kan ik deze wel in mijn vakantie lezen.
– Marga
De Verlangen-trilogie heb ik met heel veel plezier gelezen. Ik zat vanaf het begin meteen in het verhaal en werd hier in meegezogen. Het liet me niet meer los en ik bleef lezen.
Wat ik ook heel prettig vind, is dat het begin van “Onrust” direct aansluit op het einde van “Verlangen”. En dat dit bij “Wanhoop” ook zo is. Het verhaal loopt lekker achter elkaar door, zonder dat je in een herhaling valt.
Door jouw fijne schrijfstijl heb je in mij een trouwe fan gevonden en ik kan niet wachten tot je nieuwe boek uitkomt.
– Marja
Ik ben normaal een newadult lezer, maar op aanraden van mijn man Arjan aan de trilogie begonnen. Oh my god, wtf, binnen 3 dagen had ik ze alle drie uit 😛. Wat een leuke boeken. Kon niet ophouden met lezen. Alles zit erin: liefde, emotie (heb af en toe wel een traantje gelaten) enzv enzv. Doe mij ook een Alex 😛 (sorry Arjan) haha. Dus gewoon geweldig. Ga zo door, je hebt mij er ook als fan bij.
– Willeke
Na de 1e twee delen gelezen te hebben nu ook deel 3 gelezen van deze fantasy trilogie. De boeken zijn geschreven voor jong adult maar kan ook prima voor volwassenen. Voor diegene die het vergelijken met de twilight boeken eerst lezen dan oordelen. Zelf vind ik deze boeken veel beter. Ze zijn geschreven in een vlotte schrijfstijl met een dosis spanning, romantiek en humor. Waar ik het bij de twilight trilogie het verhaal soms wat te langdradig vind worden heb ik dat bij deze boeken niet.
Een nadeel, eenmaal aan het lezen zijn de boeken moeilijk weg te leggen.
Intussen heeft deze veelzijdige schrijfster een vierde boek geschreven. ‘Verbonden’ een thriller voor volwassenen. Die ik bewaar voor de vakantie 😉
– Antoinette
Wanhoop, de ontknoping van Verlangen en Onrust, is een waardige afsluiting van de serie. Wederom gooit Charlotte ons in een verhaal vol actie, waarbij er amper tijd is om tot rust te komen. Het is dan ook een boek die je het liefst in een keer uit wil lezen (ik val er iedere keer weer voor door vlak voor het slapen aan een boek van Charlotte te beginnen…).

Hoewel ik een vermoeden had waar dit boek naartoe zou gaan, was dit totaal niet het geval. Iedere keer als ik dacht te weten wat er zou komen was er weer een nieuwe twist, een nieuwe verrassing. Meer ga ik er niet over zeggen, want dat moet de lezer zelf ondervinden 😃
– Hanneke