Site Overlay

Over de auteur

Charlotte M. Baas

Al sinds de basisschool hou ik van spannende verhalen en films. Vanwege het verplicht literatuur lezen op het atheneum verloor ik mijn interesse in de bestaande boeken en ben ik zelf gaan schrijven wat ik zou willen lezen. Eerst dus gewoon voor mijn eigen vermaak.

Tijdens mijn studie Medische Biologie aan de Radboud universiteit kreeg ik mijn passie voor lezen weer helemaal terug, maar het schrijven van eigen verhalen bleef een grote hobby. Een hobby die een beetje uit de hand is gelopen en uiteindelijk zelfs resulteerde in een inmiddels gepubliceerde trilogie (Verlangen, Onrust en Wanhoop) en de thriller Verbonden.

Naast mijn werk als softwareontwikkelaar, lezen, schrijven en films/series kijken, kom ik menig uurtje van de dag door met het luisteren naar muziek, want ook daar zitten verhalen in verstopt.

Ask me anything via goodreads!