Site Overlay

Events

Op 22 januari bracht ik een bliksembezoekje aan de bibliotheek in Cuijk om een promotiefilmpje op te nemen en mijn nieuwste boek Wanhoop te bewonderen. Een geïnteresseerde medewerkster wilde graag even met me op de foto 🤭. Op de pagina “In de media” kun je de geplaatste post bekijken en het promofilmpje bij “Video’s”.

9 december 2021 werd ik geïnterviewd door Jitske Haveman voor de december-editie van wijkkrant Kijk op de Wijk. Op de pagina “In de media” is deze te zien.

Op 25 september 2021 werd ik over de trilogie geïnterviewd door Ellie Strik van ValuweTV in Cuijk. Het interview werd vanaf 27 september uitgezonden op de lokale televisiezender en is op deze site op de pagina “Video’s” te bekijken.
Op 24 september 2021 werd ik in de ochtendshow ‘Goedemorgen, Land van Cuijk’ van radiozender Omroep Land van Cuijk geïnterviewd over de afronding van de Verlangen-trilogie.
Elfia Haarzuilens (25 en 26 april 2020) is helaas geannuleerd in verband met de ‘intelligente lockdown’ vanwege de Covid-19-pandemie.
Op 23 en 24 november stond ik op de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht.
Op 26 en 27 oktober was ik samen met uitgeverij Zilverbron te vinden op FantasyFest in Rijswijk.
Op 3 en 4 augustus 2019 stond ik samen met uitgeverij Zilverbron op Castlefest op Landgoed Keukenhof in Lisse. Er hing nu zelfs een poster van mijn kaft aan de wand!

Op 23 en 24 maart 2019 stond ik samen met uitgeverij Zilverbron op de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar signeerde ik mijn boek.