Site Overlay

Nieuws

– 28 september 2021 –     

Wanhoop is in het assortiment van NBD Biblion opgenomen. Bibliotheken van Nederland en België kunnen het boek vanaf nu bestellen 😃.

– 20 september 2021 –     

Vandaag zijn de persberichten over mijn afgeronde Verlangen-trilogie verzonden en om 18:00 uur had ik al het eerste verzoek voor een interview binnen. Spannend! 😅

– 18 september 2021 –     

De boekenleggers zijn al eerder bezorgd dan we hadden verwacht! Iedereen die via mij boeken bestelt, krijgt er gratis eentje bij 😁.

– 14 september 2021 –     

Vandaag was een drukke dag:

  1. De boekenleggers voor de Verlangen-trilogie zijn besteld 😍. Verwachte leverdatum is 21 september!
  2. Twee recensie-exemplaren van Wanhoop zijn bij NBD Biblion aangeboden, waardoor de ontknoping van de trilogie ook in het bibliotheekassortiment kan worden opgenomen 😁.

Spannend! 😵

– 13 september 2021 –     

De eerste merchandise voor Wanhoop is binnen: Posters op A3-formaat! (Uiteraard zonder de snijrandjes 😉)

– 9 september 2021 –     

Wanhoop is vandaag thuisgekomen! De ontknoping van mijn trilogie. Supertrots 😁!

– 30 augustus 2021 –     

We hebben een datum voor Wanhoop! De drukkerij verwacht de paperbacks op donderdag 9 september te kunnen leveren.
Vanaf nu kunnen (gesigneerde) exemplaren alvast via het contactformulier worden besteld. Zodra ik de boeken heb, stuur ik die van jou direct naar je op!

– 28 augustus 2021 –     

De printproef van Wanhoop werd vandaag bezorgd 😍! Maandag zetten we de opdracht voor de volledige oplage door en dan vol spanning wachten tot de boeken thuiskomen.

– 24 augustus 2021 –     

Wanhoop is vandaag naar de drukkerij gestuurd 😍! Zodra de leverdatum bekend is, laat ik dat hier weten en stuur ik het ook naar iedereen op de mailingslijst.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ePub-versie voor de E-bookliefhebbers.

– 31 juli 2021 –     

De kaft en flaptekst van Wanhoop (het derde deel van de Verlangen-trilogie) zijn vanaf nu hier te bewonderen 😍.
Voor de publicatie worden momenteel de laatste dingetjes geregeld en binnenkort zal ik ook de proloog op de preview-pagina plaatsen.
Wil je op de hoogte worden gehouden over de publicatie van het E-book of de paperback? Laat het me dan even weten via het contactformulier.

– 3 juni 2021 – 

Groot nieuws! Het laatste deel van de Verlangen-trilogie is nog niet gepubliceerd (geen zorgen, de woordredactie is momenteel in volle gang 😉) of de redactie van het volgende boek staat al weer in de planning: start half oktober 2021 (dus mogelijk publicatie in de zomer van 2022)! 😲 

– 30 april 2021  (laatste kaartupdate: 20 mei) –

Er zijn nog een paar bibliotheken bij gekomen die Onrust hebben besteld.
En … de eerste Nederlandse bibliotheek waar hij al te leen is (en zelfs al is uitgeleend), is Boxmeer (NB) 😎

Hieronder het bijgewerkte kaartje:

– 14 april 2021 –

De eerste 50 Nederlandse bibliotheken hebben Onrust besteld, en in Geel, België ligt hij zelfs al bij een bibliotheeklid thuis 😃!

Hieronder zie je waar het boek al in bestelling staat.

– 23 maart 2021 –

De redactie van het vervolg op Verlangen en Onrust is in volle gang, met dezelfde redacteur als die van de eerste delen. Ze drijft mij en mijn creativiteit weer tot het uiterste (😵), maar ik heb er alle vertrouwen in dat het resultaat het waard is. Vooralsnog lopen we goed op schema 😊.

– 9 december 2020 –

Update over bibliotheken met de papieren versie van Verlangen: Ik heb nog eens 6 locaties gevonden in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland en Gelderland, die niet op het eerdere landkaartje (van 20 juli 2020) waren ingetekend.

Onrust is in bibliotheken vooralsnog alleen te vinden als E-book. Zodra daar verandering in komt, laat ik dat hier uiteraard weten 😃

– 30 november 2020 –

Goed nieuws! De redactie voor het vervolg op Verlangen en Onrust is ingepland. Publicatie wordt verwacht in de zomer van 2021 😍

– 24 november 2020 –

De proloog van Onrust is nu ook te vinden bij Preview! (Maar lees hem nog niet als je het eerste deel nog niet kent) 

– 23 oktober 2020 –

Onrust, het vervolg op Verlangen, is vanaf nu verkrijgbaar als zowel paperback als e-book. Benieuwd naar de achterkant? Klik dan hier.
Benieuwd naar hoe de boeken werden thuisbezorgd + uitgepakt? Klik dan hier.

– 14 oktober 2020 –

Onrust, het vervolg op Verlangen, gaat richting de drukker! Binnenkort maak ik de kaft hier op de site bekend (voor de nieuwsgierige lezer: in het vijfde filmpje van het interview d.d. 10 oktober 2020 kun je de voorkant al previewen 😉). De prijs is door de uitgever vastgesteld op €24,95. Het aantal pagina’s is net iets meer dan bij Verlangen.

Wil je het boek direct (gesigneerd) ontvangen zodra ik ze zelf binnenheb? Bestel hem dan alvast bij mij (via het contactformulier), dan stuur ik hem zo snel mogelijk naar je op! 

– 20 juli 2020 – 

Leuk weetje: Verlangen is in boekvorm al in bijna 80 bibliotheken verspreid door het land te vinden (en zelfs in 1 in Geel, België!). In E-book ook in bibliotheken die hieronder niet staan aangegeven.

– 27 juni 2020 – 

Onlangs werd ik geïnterviewd over mijn boek op een wel heel speciale locatie. Benieuwd? Check het hier.

– 13 april 2020 –

Voor de liefhebbers is Verlangen nu ook als E-book verkrijgbaar via onder andere de uitgeverij en bol.com.

– 17 januari 2020 –

Tijdens Castlefest 2019 werd ik geïnterviewd over Verlangen (en mijzelf) door Django Mathijsen. Benieuwd naar het filmpje? Check het hier.

– 23 december 2019 –

Zojuist heb ik doorgekregen dat de publicatie van het 2e deel van Verlangen in oktober 2020 staat gepland!

– 11 december 2019 –

Onder het kopje ‘Preview’ is nu de proloog van Verlangen te vinden.

– 26 november 2019 –

Er wordt momenteel hard aan gewerkt om de proloog van Verlangen op de site te plaatsen voor degenen die graag een voorproefje willen.

– 29 oktober 2019 –

Goed nieuws! De verhaallijnen van het 2e en 3e deel van de trilogie zijn goedgekeurd door de uitgeverij. Momenteel wordt er gekeken naar de mogelijke publicatiedata.

– 12 maart 2019 –

Mijn eerste boek is uitgegeven! Zie de kaft hieronder.

Via het contactformulier kun je het voor €23,95 bij mij bestellen.

 

Momenteel ben ik naast mijn baan hard aan het werk aan het vervolg van Verlangen. Op deze site zal ik jullie op de hoogte houden van de voortgang.