Site Overlay

Bestellen

Wil je een boek bij mij persoonlijk bestellen? Dan kun je jouw gegevens doorgeven via het contactformulier op deze site. Ik stuur jou dan de betaalgegevens en zodra de betaling is ontvangen, stuur ik het boek (op verzoek gesigneerd) naar je op.

Liever via een officiële boekwinkel? Mijn boeken zijn ook online en in de winkel verkrijgbaar bij Van Dinter Boeken in Boxmeer (NB).

NIEUW: VERBONDEN
(fictie 16+, thriller)

Beschrijving:
Sinds haar tweelingbroer op tragische wijze om het leven kwam, ziet de vierentwintigjarige Kim Kuijpers het leven niet meer zitten. Als ze wordt aangevallen door een seriemoordenaar die het op jonge vrouwen in Rotterdam heeft voorzien, is ze in eerste instantie dankbaar. Tot hij onbeschrijflijke dingen met haar doet. Terwijl ze op het randje van de dood balanceert, ontstaat er een mentale band tussen haar en de moordenaar.
Kim wordt gered, maar de moordenaar laat haar niet met rust. Al snel weet Kim niet meer wie ze kan vertrouwen…

Paperback; 1e druk; ISBN: 9789083191331; 326 pagina’s; Verkoopprijs: €15,95
E-book; 1e druk; ISBN: 9789083191348; 326 pagina’s; Verkoopprijs: €6,95 (Kobo.com)

Vind dit boek op Goodreads.com en Hebban.nl.

VERLANGEN
(fictie 15+, fantasy, spanning, romantiek)

Beschrijving:
Danielle van der Meer is een meisje van twintig jaar dat aan een studie in Nijmegen begint. Haar wereld verandert drastisch als ze tijdens de Introductieweken de knappe en mysterieuze Alex ontmoet. Ze voelt zich direct tot hem aangetrokken, maar Alex heeft een duister geheim.
Als Danielle na de nodige confrontaties met personen uit Alex’ verleden achter zijn ware aard komt, staat ze voor een groot dilemma. Moet ze zo ver mogelijk bij hem vandaan blijven of accepteren wat en wie hij is?

Paperback; 1e druk; ISBN: 9789463081542; 399 pagina’s; Verkoopprijs: €23,95
E-book; 1e druk; ISBN: 9789463082310; 399 pagina’s; Verkoopprijs: €8,99 (Kobo.com)

Vind dit boek op Goodreads.com en Hebban.nl.

ONRUST (Verlangen #2)
(fictie 15+, fantasy, spanning, romantiek)

Beschrijving:
Onrust is het tweede deel van een spannende en meeslepende trilogie.
Danielle van der Meer belandde dankzij haar ontmoeting met Alex Verhaegh in een wereld met Melioren. Ze werd geteisterd door personen uit zijn leven en het zag ernaar uit dat ze de laatste aanval niet zou kunnen navertellen.
Als Alex haar ternauwernood uit de klauwen van Leon redt, stelt zijn moeder hen een ultimatum. Danielle weet te veel over hun bestaan en moet binnen achttien dagen worden getransformeerd tot Melior, ondanks het risico wat dat met zich meebrengt. Niet iedereen is het echter eens met dit besluit en er volgt een onrustige periode. Oude en nieuwe vijanden duiken op en doen er alles aan om die transformatie te voorkomen.

Paperback; 1e druk; ISBN: 9789463083423; 412 pagina’s; Verkoopprijs: €24,95
E-book; 1e druk; ISBN: 9789463083461; 412 pagina’s; Verkoopprijs: €8,99 (Kobo.com)

Vind dit boek op Goodreads.com en Hebban.nl.

WANHOOP (Verlangen #3)
(fictie 15+, fantasy, spanning, romantiek)

Beschrijving:
Wanhoop is de spannende ontknoping van een meeslepende trilogie.
Danielle van der Meer belandde dankzij haar ontmoeting met Alex Verhaegh in een wereld met Melioren. Ze overleefde alle aanvallen van personen uit Alex’ leven en staat op het punt te worden getransformeerd.
Door een grove fout van Dominic ligt blootstelling van de Melioren op de loer. In de hoop zijn kameraden te sparen, licht Alex de Raad niet in over het voorval. Lukt het hem om hun bestaan verborgen te houden voor de buitenwereld en iedereen veilig te houden, of leidt hij hen eigenhandig naar de afgrond?

Paperback; 1e druk; ISBN: 9789083191300; 496 pagina’s; Verkoopprijs: €21,95
E-book; 1e druk; ISBN: 9789083191317; 496 pagina’s; Verkoopprijs: €8,99 (Kobo.com)

Vind dit boek op Goodreads.com en Hebban.nl.

Algemene voorwaarden:

  • De vermelde prijs is vastgesteld door de uitgeverij. Hierop worden (en mogen) geen kortingen verrekend.
  • Gegevens van kopers worden vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld. 
  • Ongesigneerde boeken mogen (ongelezen) binnen 7 dagen na ontvangst worden aangemeld voor retourzenden. Neem hiervoor contact op via het contactformulier. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper zelf. Zodra de retourzending is ontvangen en er geen lees-/gebruikssporen te zien zijn, wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort.
  • Bij aankoop van op verzoek gesigneerde boeken vervalt het recht op retourzenden.