Site Overlay

In de media

Het boekenplatform Fantasize.nl heeft me uitgebreid geïnterviewd over mij, mijn boeken, Stichting OpenUitgeverij en mijn hobbyproject OpenBieb.

Ook hebben ze aankondigingen op Facebook, Instagram en LinkedIn geplaatst.

Je kunt het gehele interview zowel op Fantasize.nl als hier op mijn site bekijken.

In weekblad De Brug van 25 mei 2022, edities Hendrik-Ido-Ambacht/Oostendam/Rijsoord en Zwijndrecht/Heerjansdam, werd aandacht besteed aan de publicatie van Verbonden.

Op de voorpagina:

En op pagina 25:

Op dinsdag 17 mei werd ik om 10:00 uur live (😳) geïnterviewd door Herman van Gaal en Frank Peters in de radio-uitzending “Goedemorgen Land van Cuijk” van Omroep Land van Cuijk in verband met de verschijning van mijn nieuwste boek Verbonden. Tot maandag 23 mei was het gehele interview op hun website te beluisteren. Er wordt momenteel aan gewerkt om het interview op mijn site te kunnen afspelen.

In de 71e editie van Cuijkse krant DeStieR, de 142e editie van Boxmeerse krant DeBoK en de 20e editie van Graafse krant DeGraeF wordt er op pagina 11 aandacht besteed aan mij en de publicatie van Verbonden.

In de Cuijkse editie van De MaasDriehoek van week 18 2022 werd de verschijning van Verbonden in een leuk artikel aangekondigd.

Op Kliknieuws.nl werd de verschijning van Verbonden aangekondigd.

De Lokale Omroep Mill vermeldt de verschijning van Verbonden op de website.

Voor de opnames van een promotiefilmpje in de bibliotheek van Cuijk werd ik gespot door een medewerkster. Onderstaande post werd door de bibliotheekorganisatie op Facebook en Instagram geplaatst.

Razende reporter Jitske van wijkblad ‘Kijk op de Wijk’ interviewde me voor de december-editie.

In de december-editie van nieuwsbrief De Kneep (nieuwsbrief voor schrijvers uit het Land van Cuijk en Maasduinen) wordt Wanhoop genoemd bij de ‘nieuwe boeken’.

In de 54e editie van Cuijkse krant DeStieR, de 125e editie van Boxmeerse krant DeBoK en de 3e editie van Graafse krant DeGraeF wordt er bovenaan pagina 7 aandacht besteed aan het afronden van de Verlangen-trilogie.

Op 25 september 2021 werd ik geïnterviewd door Ellie Strik voor WijkTV de Valuwe, een onderdeel van de lokale tv-zender Omroep Land van Cuijk. Het interview zal vanaf 27 september een week lang op de zender te zien zijn. Op de pagina “Video’s” is het filmpje ook te bekijken.

Op 24 september 2021 werd ik tijdens de radio-uitzending ‘Goedemorgen, Land van Cuijk’ geïnterviewd door Mientje Wever. Helaas is er geen opname gemaakt van de uitzending, waardoor ik het fragment niet op de site kan plaatsen.

Hieronder staan de gepubliceerde persberichten (verzonden door Stichting OpenUitgeverij, de uitgever van Wanhoop) over de afronding van de Verlangen-trilogie.