Site Overlay

In de media

Voor de opnames van een promotiefilmpje in de bibliotheek van Cuijk werd ik gespot door een medewerkster. Onderstaande post werd door de bibliotheekorganisatie op Facebook en Instagram geplaatst.

Razende reporter Jitske van wijkblad ‘Kijk op de Wijk’ interviewde me voor de december-editie.

In de december-editie van nieuwsbrief De Kneep (nieuwsbrief voor schrijvers uit het Land van Cuijk en Maasduinen) wordt Wanhoop genoemd bij de ‘nieuwe boeken’.
In de 54e editie van Cuijkse krant DeStieR, de 125e editie van Boxmeerse krant DeBoK en de 3e editie van Graafse krant DeGraeF wordt er bovenaan pagina 7 aandacht besteed aan het afronden van de Verlangen-trilogie.

Op 25 september 2021 werd ik geïnterviewd door Ellie Strik voor WijkTV de Valuwe, een onderdeel van de lokale tv-zender Omroep Land van Cuijk. Het interview zal vanaf 27 september een week lang op de zender te zien zijn. Op de pagina “Video’s” is het filmpje ook te bekijken.

Op 24 september 2021 werd ik tijdens de radio-uitzending ‘Goedemorgen, Land van Cuijk’ geïnterviewd door Mientje Wever. Helaas is er geen opname gemaakt van de uitzending, waardoor ik het fragment niet op de site kan plaatsen.

Hieronder staan de gepubliceerde persberichten (verzonden door Stichting OpenUitgeverij, de uitgever van Wanhoop) over de afronding van de Verlangen-trilogie.